Els Miquelets omplen els carrers d'Hostalric per la Fira de Sant Miquel

El regiment Sant Narcís de Girona recrea el III Baluard Austriacista

Redacció
26 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:06h
Una de les escenes de Els Miquelets a Hostalric
Una de les escenes de Els Miquelets a Hostalric | La Selva Comunica
Avui dilluns, festa local a Hostalric, s'acabarà una nova edició de la Fira Sant Miquel que compta amb una gran col·laboració de les entitats i associacions locals. Durant tot el cap de setmana s'han portat a terme activitats com el lliurament de premis del Concurs Fotogràfic d’Hostalric, que ha arribat a la catorzena edició. El tema era sobre Hostalric i els guanyadors han estat Maria Àngels Lloveras Salomó (1er premi), Xavier Xaubet Serra (2n premi) i David Segu Garcia (3er premi).

Però un dels atractius d'aquesta fira ha estat la presència de Els Miquelets de Girona –Regiment de Sant Narcís que han tornat a Hostalric per fer recreacions històriques sobre la Guerra del Francès a la vila. Les desfilades i els combats entre les diferents tropes van omplir els carrers de la vila, el mateix diumenge que va tenir lloc la I Gimcana "Descobrint Hostalric".
 
Les puntaires i la seva trobada anual, les Majorettes d'Hostalric (un grup format només per homes) o l'actuació d'un grup folklòric de Macedònia, en el marc de les Jornades Internacionals Folklòriques, organitzades per Adifolk, han estat també algunes activitats que s’hi han portat a terme. També es va fer el reconeixement al mèrit esportiu que es des de l'Ajuntament a esportistes de les entitats com el Club pàdel Hostalric, Karate la Selva, Club Patí Hostalric, Club Escacs Hostalric i Kick Boxing Hostalric. També es va fer un reconeixement especial al mèrit esportiu a Francisco Herrera, de l'Altètil Club Hostalric i a Òscar Guzman, del Club Futbol Sala Hostalric.