El CH Palautordera Salicru comença la lliga guanyant el Sant Martí Adrianenc

Tot i anar per darrera en el marcador gairebé tot el partit no s'ha ensorrat i ha capgirat el resultat a un dels favorits per l'ascens

Redacció
25 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:07h
El Club Handbol Palautordera comença la lliga guanyant a casa.
El Club Handbol Palautordera comença la lliga guanyant a casa. | Jordi Purtí
El Club Handbol Palautordera Salicru ha començat la temporada 2016-2017 de la Primera Divisió estatal de la millora manera esperada, aconseguint una victòria per 30 a 27 davant del Sant Martí Adrianenc en un partit que els palauencs han anat gairebé tota l'estona a remolc i han hagut de fer una remuntada important.

A Falta de cinc minuts pel final ha aconseguit posar-se per davant en el marcador (26-25)  i a partir d'aquest moment, apretant en defensa, aprofitant els contraatacs i beneficiant-se de les errades de l'equip de la Verneda ha aconseguit una victòria molt celebrada per l'equip i l'afició que aquest migdia ha anat al pavelló municipal Josep Llavina i Esteve. A la mitja part els barcelonins guanyaven per 15 a 16.

Marc Lurbe, entrenador del Club Handbol Palautordera Salicru ha remarcat l'actitud dels seus jugadors, no per la victòria en sí, sino per produir-se davant d'un equip que en teoria disposa d'un planter que segurament serà al llarg de la temporada un dels equips que lluiotaran per l'ascens i, l'Handbol palautordera salicru aquesta temporada és un equip renovat i molt jove que haurà de lluitar cada partit fins al final per guanyar-lo "i avui n'ha estat una mostra fefaent", ha dir Lurbe.

L'entrenador del CH Palautordera també ha dit que les sensacions de l'equip són molt bones però cada partit s’haurà de lluitar fins al final. Ara ja pensa en el partit de dissabte vinent, ni més ni menys el derbi amb el Club Handbol Sant Esteve, que en el seu debut ahir a la Primera Estatal a la pista de La Salle Montcada va acabar en derrota per 26 a 20.