L'alcalde i la regidora de Promoció Econòmica de Sant Celoni visiten Renolit Ibérica

S'emmarca en el treball de cooperació amb el teixit empresarial per tal d’afavorir les condicions perquè es creï riquesa i ocupació de qualitat

Redacció
23 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:50h
Visita institucional de l'alcalde de Sant Celoni a Renolit Ibérica, SA
Visita institucional de l'alcalde de Sant Celoni a Renolit Ibérica, SA | DBM
L'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, i la regidora de Promoció Econòmica i Comunicació, Laura Costa, han visitat l'empresa Renolit Ibérica,SA amb l'objectiu de conèixer de més a prop la planta celonina, el procés productiu i els productes que s'hi fabriquen.

El director general, Frédéric Weemaels, i el responsable d'administració de la planta, Eugeni Solina, van compartir amb l'alcalde dades i inquietuds pròpies del sector i de l'activitat econòmica; tot seguit, el cap de producció va realitzar una visita guiada a la planta productiva per tal de copsar de primera mà els processos de fabricació dels productes que s'hi elaboren, d'aplicació a nombrosos sectors. Renolit Ibérica, SA, empresa capdavantera en la fabricació de làmines de revestiment per piscines i per aïllaments, exporta un vuitanta-cinc per cent de la seva activitat i compta amb una plantilla estable de 239 empleats directes a la planta de Sant Celoni.

La planta celonina produeix material per a recintes aquàtics equivalent a unes 50.000 piscines l'any, planta des d'on la multinacional alemanya fabrica 30.000 tones d'aquest producte. La facturació d'aquesta activitat arriba als 40 milions d'euros anuals.

La visita a Renolit Ibérica, SA que es va fer el 16 de setembre, s'emmarca en el treball de cooperació amb el teixit empresarial per tal d'afavorir les condicions perquè es creï riquesa i ocupació de qualitat. Amb l'enfortiment d'aquest vincle s'incentiva la creació de sinèrgies, el desenvolupament econòmic local, la detecció de les principals necessitats empresarials i el foment de la col·laboració públic-privada per a nombrosos projectes d'interès comú i general.
 
Arxivat a