Fira de Sant Miquel d’Hostalric, un aparador del teixit associatiu i turístic de la vila

En aquesta edició també hi seran presents els Miquelets de Girona – Regiment de Sant Narcís

Redacció
23 de setembre del 2016
Recreacions històriques a la Fira Sant Miquel d'Hostalric
Recreacions històriques a la Fira Sant Miquel d'Hostalric | LSC
Del 24 al 26 de setembre la Fira de Sant Miquel posarà de relleu els atractius d'Hostalric des de les activitats de les entitats, el comerç local i els seus punts d'interès estretament vinculats amb el patrimoni històric, arquitectònic i cultural.

Aquesta és la vint-i-sisena edició d'una fira que va néixer amb l’objectiu de recuperar l’antiga i tradicional Fira de Sant Miquel que es feia a la vila. És el primer certamen firal que s'organitza a Hostalric després de l'estiu i enguany arriba carregat d'activitats, moltes d'elles organitzades des de les entitats i associacions i d'altres des de l’Ajuntament.

Tallers, concerts, concursos, una botifarrada popular, la tradicional cercavila de majorettes d'Hostalric -el grup està format només per homes-, una trobada de puntaries, jocs tradicionals, activitats infantils, sardanes o una exposició de cotxes clàssics que encara estan en funcionament, són algunes de les activitats que trobarem aquests dies a Hostalric. Per segon any consecutiu, es tornarà a concedir el reconeixement al mèrit esportiu de la temporada 2015-2016.

En aquesta edició també hi seran presents els Miquelets de Girona – Regiment de Sant Narcís. El dissabte, faran la III recreació històrica Hostalric, Baluard Austriacista. Es podran reviure els fets de la Guerra de Successió des d'un punt de vista local, amb un campament militar del segle XVIII, desfilades, combats i una assalt a la fortalesa d'Hostalric.