El Grup d'Escriptors del Montseny convoca el II Concurs de Microrelats

Els participants poden enviar els seus treballs fins el dia 30 de setembre

Redacció
07 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:30h
Membres del GEM i participants en el I Concurs de Microrelats.
Membres del GEM i participants en el I Concurs de Microrelats. | Jordi Purtí
El Grup d'Escriptors del Montseny acaba de fer públiques les bases del II Concurs de Microrelats que s'organitza en motiu de la Festa Major Aplec del Remei 2016 de Santa Maria de Palautordera i que convoca aquesta entitat cultural amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. El Període de participació ha començat el dilluns 5 de setembre i es poden enviar originals fins el divendres 30 de setembre de 2016, a les 23:59 h. Els treballs que s'enviïn passat aquest termini no es tindran en compte.

Podran participar-hi tots els autors, a partir de 14 anys, de qualsevol nacionalitat i lloc de residència. Han de ser escrits originals i inèdits, no publicats en cap tipus de format ni totalment ni parcialment (incloent Internet), no premiats o pendents de veredicte en altres concursos, o a l'espera de resposta en un procés editorial. L'incompliment d'aquesta base desqualifica automàticament el participant. Hi ha dues categories de concurs, la juvenil (14 a 25 anys) i l'adulta (a partir de 26 anys).

La temàtica dels relats, tal com especifica el GEM, "ha de tractar d'algun aspecte relacionat o que faci referència al Montseny o a les poblacions i llocs dels voltants". El lliurament dels microrelats pot ser per correu electrònic, amb el format i contingut detallats, a l'adreça [email protected]. En el correu, els concursants hauran de fer constar nom complert, edat, població i un telèfon de contacte.

La proclamació de resultats i lliurament de premis es farà el diumenge 11 d’octubre a les dotze del migdia a La Quadra, Sala Cultural. Els premis, repartits en categories, consisteixen: a la Categoria Juvenil, un e-Reader o un lot de llibres; Categoria adult, un lot d’escriptura o un lot de llibres.

El jurat estarà format pels membres del GEM Marisol Garcia, Ramon Gasch, Albert Soriano, Rosa Maria Pascual, Marta Tapias, Toni Broncano i Glòria Berbel. El premi no es podrà declarar desert, llevat que no hi hagi prou participació. Cap membre del jurat, ni familiar seu, no podrà participar en aquest concurs. La resolució del jurat es considera inapel·lable. El fet de concursar implica la total acceptació d'aquestes bases.

Tota la informació sobre les bases en aquest enllaç.