Sant Antoni de Vilamajor també s'adhereix a Som Energia

Ha decidit migrar els serveis de subministrament elèctric del Casal Sociocultural Escoles Velles.

Redacció
29 d'agost del 2016
Actualitzat el 30 d'agost a les 10:54h
Sant Antoni de Vilamajor migrarà els serveis energètics del Casal Sociocultural Escoles Velles a Som Energia.
Sant Antoni de Vilamajor migrarà els serveis energètics del Casal Sociocultural Escoles Velles a Som Energia. | DBM

La Cooeperativa Som Energia  SCCL segueix creixent al Baix Montseny. Els darrers en adherir-se a la cooperativa de consum d'energia verda sense ànim de lucre ha estat l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor que considera que la promoció de les energies renovables, la conservació del medi ambient i el canvi climàtic "són preocupacions de l'Ajuntament". En aquest sentit, Som Energia comercialitza i produeix energia elèctrica i calorífica provinent de fonts renovables, així com la prestació de serveis i distribució de productes relacionats.

és per aquest motiu, tal com es diu en un comunicat, que arran de la moció presentada pel Grup Polític Municipal CANVI-Candidatura per Vilamajor, el consistori ha acordat associar-se a la cooperativa energètica i fer la migració dels serveis de subministrament elèctric del Casal Sociocultural Escoles Velles.

Amb aquesta contractació, l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor fa un primer pas cap a l'ús d'energia elèctrica provinent de fonts renovables, afavorint la conservació del medi ambient per a les generacions actuals i futures.

Escola de setembre
 

D'altra banda, Som Energia està acabant de perfillar l'escola de setembre que en aquesta edició se celebrarà del 16 al 18 de setembre a la població navarresa de Beire. En aquesta edició es debatrà de manera destacada, el punt de partida d'un procés de reflexió estratègica de la cooperativa que es realitzarà durant aquest any. També hi haurà lloc per conèixer altres experiències de transformació del model energètic, debatre sobre quines fórmules de participació democràtica podem i volem incorporar a Som Energia i aprofundir en la situació dels preus de l'energia als sistemes insulars, entre altres temes.

Podeu consultar el programa aquí.