ANC i Òmnium Cultural de Sant Celoni fan una crida per anar a Barcelona l'11-S

La setmana vinent necessiten saber quants autocars es poden assumir | L'any passat van sortir de Sant Celoni 1.372 persones en autocar

Redacció
25 d'agost del 2016
Actualitzat el 07 de setembre a les 16:06h
Veïns del Baix Montseny l'11-S de 2015.
Veïns del Baix Montseny l'11-S de 2015. | Jordi Purtí
L'Assemblea Territorial de Sant Celoni (ANC) i Òmnium Cultural del Baix Montseny fan una crida a tothom qui vulgui anar a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona que s'apunti el més aviat possible ja que la setmana vinent aquestes organitzacions han de decidir el nombre d'autocars que es podran assumir. Els tiquets, com és habitual es poden comprar o bé a la llibreria Alguer 7 o a la Sabateria Infantil Monrabà. L'any passat van sortir de Sant Celoni 1.372 en autocar per participar en els actes reivindicatius de l'Onze de Setembre.

A banda de si es va a Barcelona o no, A Sant Celoni un any més hi haurà actes relacionats amb la Diada Nacional de Catalunya. El dissabte 10 de setembre La Clau i la CUP de Sant Celoni i La Batllòria organitzen l'acte "Independència per un país millor". Debat sobre el procés d'independència amb Mireia Boya (CUP-CC) i Antonio Baños (ANC), a les 6 de la tarda a la plaça de l'Església.

El dia 11, a partir de les 10 del matí hi haurà la tradicional ofrena al Monument 11 de Setembre i tot seguit cercavila d'entitats de cultura popular fins la plaça de la Vila amb actuacions de diverses entitats, lectura del manifest i cant dels Segadors, per acabar amb una ballada de sardanes amb la Cobla Foment de Montgrí, a la plaça de la Vila.

 
Arxivat a