El ple de l'Ajuntament de Sant Celoni que se celebrarà aquest dijous inclou una moció presentada pel grup municipal de la CUP a través de la qual es demana posar remei "a la manca de piscina descoberta pública, cosa que provoca que la gent se n'hagi d'anar a altres pobles al no tenir un espai on remullar-se".

Des de la CUP es recorda que l'any 2014, en un Ple municipal, i en el marc del debat d'una modificació de crèdit, ja va posar sobre la taula la necessitat de construir-la. L'estiu del 2015, una plataforma la va estar reclamant a través de les xarxes socials. I aquest 2016, "l'actual govern ens va fer arribar un pla d'inversions on constava la possibilitat de construir una piscina descoberta valorada en 1.200.000 euros, quantitat que es consignaria el 2018 i que, per tant, essent optimistes fins a l'estiu del 2019 o 2020 no disposaríem de la piscina".

Per aquest motiu, la CUP reclama que l'equip de govern treballi des d'ara mateix per fer possible la construcció i gestió d'una piscina municipal descoberta amb un calendari que permeti obrir portes dins d'aquest mandat, que s'ubiqui en un espai on no sigui necessària la utilització de transport privat per accedir-hi i, finalment, que es plantegi obertament el model de piscina i la seva disposició econòmica amb l'objectiu de poder garantir aquest servei.