Detingut un jove de Sant Celoni per anar begut amb un cotxe robat i patir un accident

Anava amb un altre jove de Granollers i es van estavellar contra un mur de la BV-5130 a Santa Maria de Palautordera

Redacció
26 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:13h
Detingut un jove de Sant Celoni per un accident a Palau.
Detingut un jove de Sant Celoni per un accident a Palau. | Mossos Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte 23 de juliol dos joves de dinou anys, veïns de Sant Celoni i Granollers, a conseqüència d'un accident en el punt quilomètric 6,3 de la carretera BV-5301, en el terme municipal de Santa Maria de Palautordera. Segons les informacions facilitades per la policia de la Generalitat l'accident va ser per una sortida de via d'una furgoneta que va impactar contra el mur d'una finca particular. Tot i així, els dos ocupants del vehicle van fugir però mels agents els van trobar pocs minuts després.

Un cop interceptats, els mossos d'esquadra van poder comprovar que el vehicle, una furgoneta logotipada d'una empresa privada, havia estat sostreta hores abans i que el conductor tenia retirat el carnet de conduir per ordre judicial. A més a més, va donar una taxa positiva d'alcoholèmia de 0,43 mg/l i també resultat positiu en drogues, en concret THC. Per aquests motius van resultar detinguts tant el conductor com l’acompanyant i van passar a disposició judicial l’endemà diumenge 24 de juliol davant el jutjat en funcions de guàrdia de Granollers que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Aquest va ser un dels tres accidents d'aquest darrer cap de setmana per culpa de  l'alcohol, juntament amb l'ocorregut a l'autopista B-20 a Tiana (Maresme) i un altre al Masnou (Maresme) amb un ciclista atropellat que es troba en estat molt greu.