Mexacover d'Hostalric premiada com a petita empresa més competitiva

El president de la PIMEC diu que no és certa la fuga d'empreses de Catalunya per culpa del procés

Redacció
22 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:39h
Mexacover recull el premi de la PIMEC.
Mexacover recull el premi de la PIMEC. | PIMEC
L'empresa Mexacover d'Hostalric, dedicada al desenvolupament de recobriments especials de protecció per a la indústria i la construcció, ha estat premiada com a petita empresa més competitiva en la 29a edició del Premis Pimes celebrada aquest dilluns a la sala oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). A la gala del 20 de juny per reconèixer les millors iniciatives empresarials hi van assistir un miler de persones del món econòmic, empresarial i polític. Josep González, president de PIMEC, en va ser l'amfitrió i Carles Puigdemont, president de la Generalitat, van presidir l'acte.
 
El president de PIMEC, durant el seu parlament, va fer referència a la bona marxa de l'economia "malgrat les grans incerteses electorals i la manca de capacitat per arribar a acords", tot destacant el "bon nivell d'inversions" a Catalunya que ens permeten "ser optimistes i no avalar les tesis que de tant en tant s'escolten sobre la fuga d'empreses de Catalunya pel procés català".
 
De la seva banda, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va assegurar que "les pimes són l'ànima de l'economia catalana" ja que, no només "generen activitat econòmica i llocs de treball de qualitat, sinó que també donen a l'economia el rostre humà que a vegades, tristament, perd quan les empreses es fan grans i perden la seva referència".