El CE La Batllòria obre la porta a una nova etapa esportiva i social

L'entitat futbolística espera disposar del camp de gespa per posar en pràctica un nou projecte de futur

Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:25h
El CE La Batllòria inicia un nou projecte esportiu i social.
El CE La Batllòria inicia un nou projecte esportiu i social. | CELB
Si tot va com està previst que vagi cap a finals d'any La Batllòria disposarà d'un camp de futbol de gespa, cosa que obre noves perspectives al CE La Batllòria i, per aquest motiu s'ha programat  un nou projecte que abarca totes les àrees del club tant a nivell d'objectius com propostes organitzatives, esportives, socials i també de dinamització econòmica. El projecte, ideat per Oriol Comajoan i Gerard Garrós, s'ha presentat dilluns d'aquesta setmana en el Centre Cívic  de La Batllòria.

En aquest sentit, els principals objectius que es proposen són l'aprenentatge del futbol base des de l'escoleta fins al primer equip desenvolupant els jugadors com a persones i esportistes, treballant els valors de l'esforç, la disciplina i el companyerisme. També aprofitar les noves instal·lacions de gespa per créixer com a club incorporant noves categories.

D'altra banda, s'ha planificat que cada franja d'edat treballi aspectes futbolístics adients a la seva etapa i que els entrenadors del CE La Batllòria tinguin la titulació reglada per assolir la millora qualitativa dels jugadors. "Compromís per arribar a ser un club amb perspectiva de futur", expliquen Comajoan i Garrós.

Més enllà dels aspectes esportius també es plantegen altres propostes organitzatives com fer un diagnòstic previ del club recollint la màxima informació, crear una base de dades dels jugadors, organigrames per una bona comunicació i la definició de les etapes dels equips ja sigui des de l'iniciació fins a futbol 7, perfeccionament en categories infantil i cadet i aspectes competitius en juvenils i sèniors.

A nivell social també es valoren qüestions el foment de la inserció de persones  amb risc d'exclusió social i col·laborar amb entitats d'aquests àmbits. A més, no es descarta poder crear esdeveniments internacionals amb equips que puguin utilitzar les instal·lacions del CE La Batllòria i així donar a conèixer el club i el poble.
 

Oriol Comajoan i Gerard Garrós fan la presentació del projecte del CE La Batllòria. Foto: CELB





 
Arxivat a