La Unió Esportiva Sant Celoni es presenta en societat

La nova entitat, sorgida de la fusió de la Penya Barcelonista i el CE Sant Celoni, començarà amb trenta equips i quatre-cents cinquanta jugadors | Manel Rubio serà el primer president i Manel Rossell el director esportiu

Redacció
31 de maig del 2016
Actualitzat el 01 de juny a les 11:54h
Presentació de la Unió Esportiva Sant Celoni.
Presentació de la Unió Esportiva Sant Celoni. | Jordi Blas
El futbol de Sant Celoni comença una nova etapa després de presentar-se oficialment, ahir al vespre, la fusió de la Penya Barcelonista i el Club Esportiu Sant Celoni, els dos clubs del municipi per convertir-se en la Unió Esportiva Sant Celoni (UESC), recuperant el nom de l'antiga Unió Sportiva de Sant Celoni de l'any 1927. La fusió de les dues entitats no ha estat fàcil i no s'ha encat d'una manera decidida des del febrer d'aquest any, després de diversos intents no reixits.

La nova entitat que presidirà Manel Rubio gestionarà de cara a la temporada vinent una trentena d'equips de totes les categories i estarà formada al voltant de quatre-cents cinquanta jugadors, cosa que situa el nou club entre els més importants de la comarca, tal com es va explicar en l'acte celebrat a la sala gran del teatre Municipal Ateneu.

La UESC neix amb la voluntat de ser un club integrador, amb una gran base social i amb un funcionament democràtic. Crear una bona organització, sostenible econòmicament i ser una entitat participativa en la vida social del poble. La part final de la fusió va començar el passat 25 de febrer hi han calgut nou reunions per anar perfilant tots els aspectes d'identitats de club, formació de la junta directiva, equips administratius i tècnics, organigrama i celebració de les respectives assemblees per ratificar els acords i donar el vist-iplau a la fusió.

Escut inclusiu

Entre els aspectes importants és que la nova entitat manté l'equipació tradicional del Club Esportiu Sant Celoni amb samarretea amb ratlles verticals blanques i vermelles, pantaló blau i mitges vermelles i on es noten més les diferències és a l'escut que recull detalls de l'escut del poble amb els colors vermell i blanc, referència a l'entorn natural amb el dibuix del Montseny i el Montnegre i fins i tot fa referència a aspectes dels Senys i Negres de la Festa Major incloent el nom de l'entitat i l'any de la fusió.

Els objectius més immediats, a dos anys vista, es crear uns fonaments sòlids d'organització, garantir la sostenibilitat i assolir cohesió social. A més llarg termini és millorar la captació de jugadors, millorar la formació dels tècnics i ser un referent comarcal i consolidar el primer equip entre la primera i la segona Catalana. Aquesta temporada la Penya Barcelonista ha jugat a Tercera Catalana i el CE Sant Celoni a Quarta.

Assemblea de socis

Es vol una base social àmplia i, per això, els pares dels jugadors formaran part de la massa social que serà ampliable a tot el municipi. Els socis són els que escolliran la junta directiva i l'assemblea tindrà el poder del club.

La primera junta directiva de la Unió Esportiva Sant Celoni tindrà, tal com ja va avançar NacióBaixMontseny a Manel Rubio com a president; Francisco Moreno, vicepresident; Mary Sanz, secretària; Mario Pérez, tresorer; Francisco Tirado, vocal; i Andrés Marquez, vocal.

Pel que fa a l'equip tècnic Manel Rossell, director esportiu; Òscar de Haro, coordinador; Carlos Martín, coordinador de futbol 11; Ismael de Haro, coordinador de futbol 7; Marc Torres, coordinador femení; Jesús Martín, àrea administrativs, i David Gómez, comunicació.

La fusió ha tingut la col·laboració i el suport de tots els grups municipals de Sant Celoni.
 

Assistents a la presentació de la UESC. Foto: Jordi Blas

Arxivat a