La fusió entre la Penya Barcelonista i el CE Sant Celoni dóna pas a la Unió Esportiva Sant Celoni

La presentació oficial de l'acord i de la nova entitat tindrà lloc dilluns vinent al teatre Municipal Ateneu

Redacció
26 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:14h
La fusió té el suport dels dos clubs i l'Ajuntament.
La fusió té el suport dels dos clubs i l'Ajuntament. | Jordi Purtí

La fusió entre els equips de futbol del CE Sant Celoni i la Penya Barcelonista de Sant Celoni ja és una realitat i el pròxim dilluns dia 30 de maig és farà un acte de presentació al municipi que tindrà lloc a la sala gran del Teatre Ateneu, a les vuit del vespre. La fusió, després d’uns mesos treballant-hi, ha culminat amb les assemblees dels dos clubs de futbol celoní. La nova entitat es dirà Unió Esportiva Sant Celoni.

Una vegada acabat el procés de fusió, la Penya Barcelonista de Sant Celoni ha emès un comunicat en el qual agraeixen a tothom qui forma part d'aquesta família; directius, socis, pares i jugadors "la col·laboració i comprensió durant aquest procés i el vostre esforç, treball i dedicació durant tots aquest anys". Des de la Penya també s'assenyala que ara s'obre una nova etapa amb nous objectius i molta feina, que tothom ha d'ajudar a assolir. El comunicat acaba amb un força Penya i força UESC.

Els primers càrrecs de la nova entitat esportiva, tot i que NacióBaixMontseny.info no ha pogut confirmar del tot, tindria a Manel Rubio com a president; Manel Rosell, coordinador general esportiu; Jesús Martín, director financer; i Carlos Martín, coordinador de futbol 7.

Arxivat a