El CH Sant Esteve a Primera Estatal amb tres de tres

Aquest migdia s'ha acabat la fase d'ascens derrotant també el Balonmano Dominicos de Saragossa per 30-24

Redacció
15 de maig del 2016
Actualitzat el 18 de maig a les 15:23h
El CH Sant Esteve que ha pujat a Primera Estatal.
El CH Sant Esteve que ha pujat a Primera Estatal. | Jordi Purtí
El CH Sant Esteve ha fet història aquest cap de setmana arrodonint una temporada màgica que després d'aconseguir ser el campió català ara ja és equip de Primera estatal per la temporada vinent després de derrotar consecutivament el BM Valsequillo (campió canari), Naturhouse - La Rioja (Logroño) i BM Dominicos (Saragossa) en els partits del sector 3 corresponents a la fase d'ascens.

El resultat d'avui, tal com vàrem avançar en la crònica d'ahir a NacióBaixMontseny, no tenia més trascendència que saber qui quedaria en primer lloc d'aquest Top-4 ja que els dos equips havien fet la feina divendres i dissabte guanyant els seus dos partits que ja els donava l'ascens matemàtic. De fet, la foto final deixa molt clar quin era l'ambient entre els dos conjunts.

Amb tot, el CH Sant Esteve no ha volgut tancar la temporada més rodona de la seva història amb cap altre resultat que no fos una victòria i ho ha aconseguit amb certa comoditat (30-24), malgrat que hi ha hagut algun moment que semblava que els aragonesos s'acostaven al marcador. Els del Baix Montseny arriben a Primera estatal per la porta gran i amb un ple de tres de tres. Un dia, que el pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera s'ha tornat a omplir i no ha parat d'animar el seu equip format íntegrament per jugadors de casa i amateurs.
 

El CH Sant Esteve ja és equip de categoria estatal

El CH Sant Esteve guanya el Valsequillo i és a un pas de l'ascens

CH Sant Esteve obre la fase d'ascens a primera estatal contra el Valsequillo

El CH Sant Esteve es jugarà l'ascens a primera estatal com a local

 

El CH Sant Esteve eufòric després de tancar la seva temporada més rodona. Foto: Jordi Purtí

 

Foto de felicitat del CH Sant Esteve i el BM Dominicos, després de l'ascens dels dos equips. Foto: Jordi Purtí