Escenes de «Nen Amagat» són de Gualba i del Parc Natural del Montseny

El Consell Comarcal del Vallès Oriental promociona amb aquest curtmetratge el turisme de la comarca

Redacció
15 de maig del 2016
Actualitzat el 16 de maig a les 15:37h
Trailer Nen Amagat.
Trailer Nen Amagat. | Turisme Vallès

El Consell Comarc al del Vallès Oriental busca noves propostes per promoure el turisme de la comarca. Una d'aquestes idees és el curmetratge Nen Amagat que s'acaba d'inaugurar al cinema Alhambra de La Garriga, amb la pretensió de convidar a descobrir els secrets i racons de la comarca. El film és una proposta de l'agència Snoop i s'emmarca en una campanya de promoció turística de TurismeVallès, Consell Comarcal del Vallès Oriental, que vol donar a conèixer el territori d'una altra manera, mitjançant el cinema. Així es pretén comunicar millor que amb un vídeo convencional la idea que al Vallès Oriental passen coses meravelloses i que val la pena acostar-s’hi. És el cas de la Juna, protagonista del curt, que és de ciutat i viu una història fantàstica quan va al Vallès Oriental amb la seva família.

En la presentació, entre els assistents es va poder comptar amb l'equip del curtmetratge i els representants del Consell Comarcal i dels ajuntaments de la comarca.Nen Amagat és un curtmetratge basat en la llegenda del Tagamanent, una muntanya situada al nord del Vallès Oriental i que significa nen amagat al revés. 

El curtmetratge narra la història d'amor impossible entre Juna, una nena de ciutat, i un nen molt especial que s'amaga al turó de Tagamanent. Ha estat rodat durant quatre dies a diferents localitzacions del Vallès Oriental com el Parc Natural del Montseny, Sant Miquel del Fai, Bigues i Riells, Les Franqueses del Vallès, Sant Feliu de Codines, Cànoves i Samalús i Gualba amb un equip de més de 30 persones. El curtmetratge és una idea original de Snoop i dirigit per Pol Rodriguez.