El Festcarrer es presenta en públic a Santa Maria de Palautordera

Iniciativa cultural nascuda a Santa Maria de Palautordera i amb projecció a tot el Baix Montseny

Redacció
26 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:46h
Sopar de presentació del Festcarrer.
Sopar de presentació del Festcarrer. | Lluís Morales
El passat Sant Jordi, a Palau, es va presentar en públic el Festcarrer. Aquesta iniciativa cultural nascuda a Santa Maria de Palautordera i amb projecció a tot el Baix Montseny, es va presentar amb un sopar popular i un concert del grup NINI.

Durant tot el dia es va informar als i les veïnes sobre què és el Festcarrer, amb una paradeta al mercat de Sant Jordi. Al vespre, van organitzar un sopar popular i un concert, que la pluja va obligar a realitzar a l'Envelat. Durant l'acte, que va aplegar una vuitantena de persones, la comissió del Festcarrer va explicar que el festival es celebrarà durant el cap de setmana del 20, 21 i 22 de maig a Palau, i que a hores d'ara compta amb el suport d'una trentena d'entitats de la zona: la PAH Baix Montseny, la Clau, les Fresques, la Cooperativa de consum la Cortera, l'ANC, Escudella Molotov, Massais Montseny, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, les MamiFeres, els Bastoners del Quico Sabaté, Arran Baix Montseny, la Traüna, l'AEiG Bernat Perpunter, la Frederica Montseny, el Centre Excursionista de Palau, Baix Montseny Acull, Palau Solidari, Som del Montseny, Ateneu Cultural, Som Energia, Joves de Sant Esteve, les Mares del Baix Montseny.
 
Els organitzadors van avançar que durant aquesta primera edició del Festcarrer hi hauria un sopar amb concurs de cant de glosa, un cabaret de circ al carrer, una mostra d'entitats, concerts, una passejada històrica i la projecció del documental A tu què et sembla? amb la presència de l'Ester Quintana. També van fer una crida a les entitats i persones del poble a participar d'aquesta iniciativa autogestionada que pretén agitar culturalment la vila i fer-la més participativa.