El Baix Montseny renova fins el 2019 el conveni de l'Oficina d'Habitatge

Dóna servei a setze municipis de la comarca

Redacció
06 d'abril del 2016
Actualitzat el 07 d'abril a les 16:58h
Signatura del nou conveni fins el 2019.
Signatura del nou conveni fins el 2019. | DBM
L'Oficina d'Habitatge del Baix Montseny seguirà donant servei als més de 73 mil habitants del territori. Avui s'ha signat a la Sala de Plens de l'juntament de Sant Celoni un nou conveni per al manteniment de l'Oficina d'Habitatge del Baix Montseny (OHBM) per un període de 2016-2019.  La signatura ha anat a càrrec dels alcaldes d'Arbúcies, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, assistits pels respectius secretaris municipals.

Des del maig del 2009, l'Oficina d’Habitatge ofereix a la ciutadania del Baix Montseny serveis d'informació, assessorament i tramitació sobre temes relacionats amb habitatge. La seu central de l'Oficina d'Habitatge està situada al carrer Bruc, 26 de Sant Celoni, però també es compta amb 3 punts d'informació, per evitar desplaçaments innecessaris, als municipis amb més població del territori: Arbúcies (carrer Major, 2), Llinars del Vallès (Can Mas Bagà) i a Santa Maria de Palautordera (plaça de la Vila, 1).

L’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny dóna servei a 16 municipis: Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Monclús, Gualba, Hostalric, Llinars del Vallès, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.