Nous regidors en els ajuntaments de Sant Celoni, Palau i Sant Antoni de Vilamajor

Josep Capote (PSC) a Sant Celoni, Joaquim Framis (CUP) a Santa Maria de Palautordera i Jesús Sans (PUSA) a Sant Antoni de Vilamajor

Redacció
01 d'abril del 2016
Actualitzat el 03 d'abril a les 16:10h

Els plens celebrats aquesta nit passada als ajuntaments de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i sant Antoni de Vilamajor van viure la presa de possessió de nous regidors. A Sant Celoni Josep Capote retorna al plenari com a regidor del Grup Municipal del PSC en substitució de Joan Castaño, que va presentar la seva renúncia en la sessió plenària del passat 28 de gener després de trenta-set anys de presència al consistori celoní.

Per la seva banda, Joaquim Framis és des d’aquesta nit passada nou regidor de la CUP a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera en substitució de Jordi Pueyo, que el passat 28 de gener va presentar la seva renúncia, després d'haver representat la Candidatura d'Unitat Popular de Palau tota la legislatura anterior i el que es portava d'aquesta.

La tercera presa de possessió s'ha donat a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, on Jesús Sans representarà el Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA). Sans substitueix Israel Sugranyes que va presentar la seva renúncia en el darrer ple.

 

Quim Framis, regidor de la CUP de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. Foto: DBM

 

Jesús Sans, nou regidor de PUSA. Foto: PUSA