Vallgorguina inaugura oficialment el camp de futbol de gespa artificial

Redacció
31 de març del 2016
Actualitzat a les 16:52h
L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, en la inauguració del camp de futbol.
L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, en la inauguració del camp de futbol. | Aj. Vallgorguina

Placa commemorativa. Foto: Aj. Vallgorguina


Des d'aquest darrer dissabte 26 de març Vallgorguina ja ha inaugurat oficialment el camp de futbol amb gespa artificial, tot i que des del dia 23 de gener ja s'hi estant disputant partits. El pressupost destinat per l'Ajuntament és de 303.000 euros desglossats en els 243.000 euros que ha costat el camp de futbol més els 60.000 euros d'un mur de construcció que ha calgut fer per evitar esllavissades. En el concurs s'hi van presentar  les empreses Play Green, Poligras Ibérica i Royal Verd, que és qui finalment va guanyar l'obra.

A més de la gespa artificial, l'Ajuntament de Vallgorguina també ha aprofitat l'ocasió per endreçar una mica tota instal·lació amb el paviment de la part final del camp, la construcció final de dos vestiudors de futbol 7, un magatzem, portes noves d'accés al camp, una tanca perimetral i xarxes amples i altes per evitar que les pilotes vagin al carrer.

Dissabte es va fer la descoberta d'una placa que s'ha dedicat "a totes aquelles persones que des dels anys 50 fins l'actualitat han lluitat per aconseguir un camp de futbol aq Vasllgorguina, sense el seu esforç i la seva determinació, aquesta obra haguera estat impossible". També es van disputar diversos partits de futbol de l'Escoleta, prebenjamí, benjamí, alevins, primer equip, veterans, velles glòries i aficionats.
 

Un dels partits de futbol disputats en el nou camp de gespa artificial de Vallgorguina. Foto: Aj. Vallgorguina

Arxivat a