La Biblioteca de Sant Celoni busca voluntaris per llegir en veu alta

També per ajudar en el préstec a domicili emmarcat dintre del projecte Bibliosalut

Redacció
04 de març del 2016
Actualitzat a les 18:17h
Alumnes de català bàsic a la Biblioteca l?escorxador
Alumnes de català bàsic a la Biblioteca l?escorxador | aj. Sant Celoni

La Biblioteca L'Escorxador busca voluntaris pel projecte Bibliosalut Foto: Aj. Sant Celoni


El projecte Bibliosalut per acostar la biblioteca a les persones que, per motius de salut, no poden fer un ús normalitzat dels serveis, ja està en marxa i busca voluntaris per dur a terme tots els serveis que ofereixen: el lots itinerants, el préstec a domicili i la lectura en veu alta.

La biblioteca prepara periòdicament lots itinerants de material documental en diferents suports per al Centre Sociosanitari Verge del Puig, el Centre de Dia Indalesi Losilla i l'Associació Neurològica amics Baix Montseny. Pel que fa al préstec a domicili, és el personal del CAP i de serveis socials de l'Ajuntament qui ofereix i recomana aquest servei als usuaris.

A més de la implicació del personal de la biblioteca i de les institucions col·laboradores, qui tingui interès en col·laborar i formar part d'aquest projecte,es pot adreçar a [email protected]. L'Ajuntament de Sant Celoni, la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni, l'Associació Neurològica Amics Baix Montseny i el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Sant Celoni van signar un conveni de col·laboració per a la implementació i desenvolupament del projecte Bibliosalut
 
Arxivat a