Presó per cometre divuit robatoris en un càmping de Vallgorguina

En tots els casos l’autor dels fets forçava les finestres de les cases modulars i robava els objectes que trobava dins

Redacció
24 de febrer del 2016
Actualitzat el 25 de febrer a les 17:46h
Càmping Roquetas de Vallgorguina.
Càmping Roquetas de Vallgorguina. | VOTV
 
El passat 23 de desembre una Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Celoni va identificar un home que havia estat retingut per uns vigilats municipals a la població de Vallgorguina. L'home havia despertat les sospites dels vigilants perquè anava carregat amb dos televisors, unes bambes, una bossa plena de retalls de coure i auriculars per escoltar música.

Poques hores desprès el responsable d'un càmping de Vallgorguina va trucar els mossos per informar-los que havien entrat a robar en diversos mòduls. Alguns dels objectes robats corresponien amb els que duia l'home que havia estat identificat unes hores abans.

Els Mossos van trobar evidències que permetien relacionar l'home identificat amb els 18 robatoris amb força que s'havien produït en el mateix càmping en els darrers dos mesos. El sospitós, segons informa la policia catalana, repetia la mateixa pauta de comportament a l'hora de cometre els robatoris i ja no va haver-n'hi més després de ser identificat.

El 18 de febrer els investigadors van organitzar un dispositiu per tal de localitzar el presumpte autor dels fets, ja que l'home no tenia un domicili conegut, tot i que sí sabien per on acostumava a moure's. Finalment, els mossos van localitzar-lo i detenir-lo a les Franqueses del Vallès.

L'home, amb cinc antecedents policials per robatoris amb força, va passar a disposició judicial el 19 de febrer i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
Arxivat a