Aturat el desnonament de Sant Celoni

El comissionat judicial dóna quinze dies a la família per abandonar el pis

Redacció
23 de febrer del 2016
Actualitzat el 24 de febrer a les 8:32h
La PAH Baix Montseny s'ha mobilitzat per evitar el desnonament.
La PAH Baix Montseny s'ha mobilitzat per evitar el desnonament. | EB

La PAH Baix Montseny s'ha mobilitzat per evitar el desnonament.


La família que s'havia de desnonar aquest matí a la Carretera Vella de Sant Celoni té fins el dia 11 de març per abandonar el pis per falta de pagament del lloguer. Així li ho ha comunicat el comissionat judicial que s'ha presentat a l'immoble aquest migdia. La mobilització de la PAH del Baix Montseny amb una trentena de persones ha aconseguit de moment aturar els desnonament d'aquesta família -músics de carrer- formada per sis membres, entre els quals hi ha una nena de cinc anys.

Un cop aturat el desnonament i amb aquest marge de quinze dies que els han donat, representants de la PAH han acompanyat un membre de la família a Granollers perquè li adjudiquin un advocat d'ofici amb la intenció que la jutgessa reobri el cas ja que amb la ILP aprovada el juny passat no està clar que aquesta família pugui ser desnonada.

Fonts de la PAH Baix Montseny han expressat a BaixMontseny.info la seva satisfacció pel resultat de l'acció d'avui ja que consideren que una vegada més s'ha demostrat que aquestes petites victòries amb la solidaritat de tots "ens fan imparables".

En aquest sentit, la PAH Baix Montseny una vegada va estar al corrent de les intencions de desnonar la família es va mobilitzar en una campanya contrarellotge a través de les xarxes socials que finalment han tingut la resposta d'aquesta trentena de persones.
 

LA PAH es mobilitza per aturar un desnonament

Arxivat a