Joan Cañellas ja ha fitxat pel Vardar Skopje de Macedònia

Hi jugarà les tres properes temporades i es retrobarà amb el també palauenc David Davis que és el segon entrenador

Redacció
10 de febrer del 2016
Actualitzat a les 0:11h
Joan Cañellas ha fitxat pel Vardar Skopje
Joan Cañellas ha fitxat pel Vardar Skopje | Vardar Skopje

Joan Cañellas ha fitxat pel Vardar Skopje Foto: Vardar Skopje

El Vardar Skopje de Macedònia ha confirmat que el central de Santa Maria de Palautordera, Joan Cañellas, ha fitxat per l’quip macedoni per a les tres pròximes temporades. El jugador català es trobarà amb tres companys seus de la selecció espanyola Arpad Sterbik, Jorge Maqueda i Alex Dujshebaev, així com l’entrenador Raúl González i el seu ajudant David Davis Camara, també palauenc com Cañellas.
 

El jugador provinent del club alemany THW Kiel va ser el passat cap de setmana a Skopje i va tenir la possibilitat de conèixer el seu nou club i veure el partit de la Lliga de Campions entre el WHC Vardar i Savehof.
 

Cañellas ha jugat en els millors clubs europeus a tant a Catalunya (Club Handbol Palautordera, Granollers i Barça) a l’Estat espanyol (Ciudad Real i Atlético de Madrid) i Alemanya (Hamburg i Kiel). Ha jugat una final de la Lliga de Campions, ha estat el guanyador de la Súper Globe i ha guanyat medalles d’Europa i del món amb els “Hispanos”. En el darrer europeu jugat recentment a Polònia Joan Cañellas va ser subcampió.