Les comparses animen la Rua de Carnaval de Sant Celoni

Hi han participat més de sis-centes persones

Redacció
06 de febrer del 2016
Actualitzat a les 21:44h
Una de les comparses de la Rua de Carnaval 2016 a Sant Celoni.
Una de les comparses de la Rua de Carnaval 2016 a Sant Celoni. | Jordi Purtí

Una de les comparses de la Rua de Carnaval 2016 a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí


Avui dissabte 6 de febrer, des de les 7 de la tarda, Sant Celoni ha viscut la Rua de Carnaval 2016 recorrent diversos carrers del poble.

A més de la comparsa del rei Carnestoltes, que ha començat la rua amb els personatges dels Bocs i Cabres, hi havia 13 comparses, amb més de 600 participants. El Rei Carnestoltes, Pressumptament corruptes, Genials, Marietes al jardí, Màquina de xiclets, Caramels, Llar d'infants "Els petits gegants", Les esponges flonges, Star Wars, Els il·luminats del bàsquet, Secretos de un estuche, King Àfrica, Miquelets i Bollywood.

A partir de les 9 del vespre, al Pavelló Municipal d'Esports 11 de setembre, hi ha el sopar de Carnestoltes i el lliurament dels premis al XX Concurs de Comparses, amb premis a les comparses: la més original, la més animada, la més elaborada i la més votada. El jurat està format per un representant de cada comparsa participant i tres persones vinculades a l'àmbit creatiu.

A  les 10 de la nit i fins 2/4 de 4 de la matinada, al Pavelló, hi haurà el  Ball de disfresses per a tothom amb Santi al Natural, i seguidament, a partir de 2/4 d’1, el DJ Marsal Ventura. Hi haurà servei de bar i de guarda-roba a càrrec de l’entitat ASCA. L'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat.
 

14 comparses amb més de 600 participants a la Rua de Sant Celoni

 
Arxivat a