14 comparses amb més de 600 participants a la Rua de Sant Celoni

El Rei Carnestoltes i els personatges de Bocs i cabres obriran el seguici

Redacció
06 de febrer del 2016
Actualitzat a les 21:45h
Les comparses de la rua del carnaval tornaran a animar Sant Celoni.
Les comparses de la rua del carnaval tornaran a animar Sant Celoni. | Jordi Purtí

Les comparses de la rua del carnaval tornaran a animar Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí


Avui dissabte 6 de febrer, a  partir de les 7 de la tarda, al carrer Esteve Cardelús hi haurà la concentració de comparses. A 2/4 de 8 sortirà la rua, seguint els carrers Esteve Cardelús, passeig Rectoria Vella, Torras i Bages, Ramis, Grup Escolar, passeig dels Esports, plaça Comte del Montseny, Sant Martí, carretera Vella, Anselm Clavé, plaça de la Vila, Torras i Bages i acabarà el passeig Rectoria Vella, davant la Biblioteca.  
 
A més de la comparsa del rei Carnestoltes, que iniciarà la rua amb es personatges dels Bocs i Cabres, hi ha inscrites 13 comparses, amb més de 600 participants. Les comparses que participaran a la rua són: Rei Carnestoltes, Pressumptament corruptes, Genials, Marietes al jardí, Màquina de xiclets, Caramels, Llar d'infants "Els petits gegants", Les esponges flonges, Star Wars, Els il·luminats del bàsquet, Secretos de un estuche, King Àfrica, Miquelets i Bollywood.

A partir de les 9 del vespre, al Pavelló Municipal d'Esports 11 de setembre, hi haurà el sopar de Carnestoltes i el lliurament dels premis al XX Concurs de Comparses, amb premis a les comparses: la més original, la més animada, la més elaborada i la més votada. El jurat està format per un representant de cada comparsa participant i tres persones vinculades a l'àmbit creatiu.

A  les 10 de la nit i fins 2/4 de 4 de la matinada, al Pavelló, hi haurà el  Ball de disfresses per a tothom amb Santi al Natural, i seguidament, a partir de 2/4 d’1, el DJ Marsal Ventura. Hi haurà servei de bar i de guarda-roba a càrrec de l’entitat ASCA. L'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat.
 
Arxivat a