Vallgorguina acollirà per segon any consecutiu l'Ultra Trail Montnegre - El Corredor

L'Ultra Trail Montnegre-Corredor recorre els paratges més bonics del parc natural del Montnegre i Corredor
L'Ultra Trail Montnegre-Corredor recorre els paratges més bonics del parc natural del Montnegre i Corredor | Josep Maria Montaner
Nació Muntanya
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:53h
La passió per les activitats de muntanya creix any rere any, consolidant les ultres de muntanya com un dels esports que cada dia atrau a més aficionats. Besttrail proposa un desafiament per als més agosarats en aquesta disciplina, organitzant l'Ultra Trail del Montnegre-El Corredor.

Es podria dir que és una de les curses més completes que Besttrail organitza, amb tres modalitats a escollir, l'Ultra de 112 km, la Marató de 42 km i la Mitja Marató de 22 km. Enguany es celebra la segona edició que tindrà lloc el 6 de febrer al poble de Vallgorguina, on el recorregut es manté quasi com el de la primera edició, però amb petites variacions que fan més atractiva la ruta. Amb un desnivell total acumulat de 12.338 metres, pujades en un terreny dur i exigent, i una successió de descensos de vertigen; però també amb les impressionants vistes des de dalt del Turó Gros, l'ermita de Sant Esteve d’Hortsavinyà, i des del Turó d'en Vives, sent el cim més alt del Maresme.
 

Vallgorguina és el centre neuràlgic de la prova Foto: Josep M Montaner


Els participants de la Ultra donaran el tret de sortida a les 6:00h del matí, els de la Marató i la Mitja Marató sortiran més tard, a les 9:00h i les 10:00h respectivament. A tant sols 4 dies de la prova i amb inscripcions tancades, ja es dupliquen els inscrits de l'any anterior, arribant a un nombre de més de 600 participants a les tres modalitats. 

El passat 2015 va néixer la Catalonia Ultra Cup, un circuit d'UltraTrails al territori català, on la Ultra Trail del Montnegre-El Corredor n'és la primera. Besttrail ofereix tota mena de serveis per tal que el corredor dediqui tot el seu temps i esforços en córrer i gaudir de l'esport. Al camp base es disposarà de guarda-roba, servei de massatges dels fisioterapeutes, vestidors i dutxes al pavelló municipal, avituallaments complerts de sòlids i líquids, punts fotogràfics distribuïts en la carrera, etc.

Per a informació més detallada sobre la cursa podeu consultar la web de la cursa.
Arxivat a