Cap de setmana de carnestoltes a Arbúcies

Els actes començaran divendres amb la rua de comparses i la nit de dj’s

Redacció
04 de febrer del 2016
Actualitzat a les 8:56h
Rua de Carnaval a Arbúcies.
Rua de Carnaval a Arbúcies. | Aj. Arbúcies

Rua de Carnaval a Arbúcies. Foto: Aj. Arbúcies


La rua de carnestoltes del divendres a la nit donarà el tret de sortida a la celebració del carnaval a Arbúcies. Una festa que enguany comptarà amb una novetat: la nit de dj’s al pavelló de Can Delfí organitzada per l’entitat Festes Joves i dirigida al públic més jove de la vila.
 
La concentració de les colles participants a la rua serà a les 9 del vespre al carrer Germana Assumpta i, a les 10 començarà la desfilada de les comparses pels carrers Sant Jaume i Segimon Folgueroles fins a la bassa de la Farga. Aquest any i en motiu de les obres del carrer Camprodon, el recorregut habitual de la rua s’ha modificat per tal de garantir la seguretat dels participants i del públic assistent. Acabada la desfilada, les colles es dirigiran al pavelló de Can Delfí on hi haurà la presentació de les comparses i l’entrega de premis. Durant l’acte, hi haurà servei de barra a càrrec de l’associació Festes Joves, que a partir de la 1 de la nit, obriran les portes per començar la nit jove amb la música d’X2 Dj’s Experience. L’entrada serà gratuïta.
 
El carnestoltes seguirà diumenge amb els més petits. A partir de dos quarts de 5 de la tarda a la placeta de la Pietat, concentració i, tot seguit, cercavila pels carrers Pietat, Magnes i Estenedor per acabar al pavelló de Can Delfí amb un espectacle infantil i la tradicional coca per a tota la mainada disfressada.
 
Arxivat a