Les urgències pediàtriques de l'Hospital de Sant Celoni arriben al Síndic de Greuges

Aquest migdia el col·lectiu Mares del Baix Montseny han lliurat la seva reivindicació a l'equip del Síndic

Redacció
02 de febrer del 2016
Actualitzat el 03 de febrer a les 8:40h
El grup de Mares Baix Montseny concentrades avui a Sant Celoni.
El grup de Mares Baix Montseny concentrades avui a Sant Celoni. | Jordi Purtí

El grup de Mares Baix Montseny concentrades avui a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí


Una quinzena de mares amb els seus fills integrants del Col·lectiu recentment creat Mares del Baix Montseny han lliurat aquest migdia un escrit a l'equip del Síndic de Greuges de Catalunya que ha vingut al Safareig de Sant Celoni reivindicant que a l'Hospital d'aquest municipi hi hagi el servei d'urgències de pediatria, ja que ara aquest recurs no hi és i en cas de necessitat a les nits o els caps de setmana els nens són derivats a l'Hospital de Granollers. Mares del Baix Montseny ha recordat que a tota la zona d'influència hi ha més de 17.000 nens i "no disposar d'aquest servei bàsic és ridícul". 

Les accions reivindicatives no s'aturaran aquí ja que diumenge vinent, aprofitant el Ball de Gitanes també faran conèixer el seu malestar. La campanya ha començat fa escassament una setmana amb una recollida de signatures a través de Change.org que hores d'ara ja n'ha recollit gairebé 2.500. Des del col·lectiu es reconeix que tot ha anat molt ràpid i ho valoren de manera molt satisfactòria "perquè és un clamor popular que en un hospital de caire comarcal disposi d'urgències de pediatria".

Per aquest motiu demanen a la Generalitat que creï les places necessàries per resoldre aquesta situació que les famílies de Sant Celoni ja fa anys que denuncien.
 

Un grup de mares amb l'equip del Síndic de Greuges. Foto: Jordi Purtí

Arxivat a