Vallgorguina a punt per estrenar el nou camp de futbol de gespa artificial

El conjunt de l'obra de construcció del camp i un mur de contenció ha costat 303.000 euros

Redacció
21 de gener del 2016
Actualitzat el 22 de gener a les 16:48h
Una panoràmica del nou camp de futbol de Vallgorguina.
Una panoràmica del nou camp de futbol de Vallgorguina. | Aj. Vallgorguina

Una panoràmica del nou camp de futbol de Vallgorguina. Foto: Aj. Vallgorguina


Tot i que no serà encara la inauguració oficial, aquest dissabte 23 de gener el partit de futbol entre entre els benjamins del Vallgorguina i el Llinars del Vallès a les onze del matí serà el primer partit de competició oficial que es jugarà en el nou camp de futbol de gespa artificial que s'ha acabat de construir. El pressupost destinat per l'Ajuntament és de 303.000 euros desglossats en els 243.000 euros que ha costat el camp de futbol més els 60.000 euros d'un mur de construcció que ha calgut fer per evitar esllavissades. En el concurs s'hi van presentar  les empreses Play Green, Poligras Ibérica i Royal Verd, que és qui finalment va guanyar l'obra.

A més de la gespa artificial, l'Ajuntament de Vallgorguina també ha aprofitat l'ocasió per endreçar una mica tota instal·lació amb el paviment de la part final del camp, la construcció final de dos vestiudors de futbol 7, un magatzem, portes noves d'accés al camp, una tanca perimetral i xarxes amples i altes per evitar que les pilotes vagin al carrer.

La idea de disposar d'un camp de futbol de gespa artificial a Vallgorguina ja ve de lluny, De fet quan l'equip de govern actual va arribar a l'Ajuntament l'any 2007 ja se'n va començar a parlar, però des de llavors fins ara s'han dotat de serveis més necessaris pel poble, segons que ha explicat a BaixMontseny.info Joan Mora, alcalde de Vallgorguina.

Aquest dissabte també es jugarà el partit de categoria aleví entre el Vallgorguina i el Sentmenat, a les 12 del migdia, i les noies de futbol set del CE Sant Celoni i el Lloret, a les 7 de la tarda. El diumenge a dos quarts de cinc de la tarda serà el torn del primer equip del Vallgorguina contra l'Ametlla del Vallès, en partit corresponent a la setzena jornada del grup 9 de quarta catalana.
Arxivat a