La Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental canvia de format

Enguany Òmnium trenca amb el format de les darreres edicions i farà un acte dividit en dues parts a dos llocs diferents de la capital vallesana

Redacció
27 de novembre del 2015
Actualitzat a les 20:11h
Roc Casagran i Cesc Freixas, en una actuació a Sentmenat.
Roc Casagran i Cesc Freixas, en una actuació a Sentmenat. | Cedida

Avui divendres, 27 de novembre, Òmnium Vallès Oriental celebra la 26a. edició de la Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental. La Festa constarà de dues parts: la primera a la Sala Tarafa, i la segona a la Casa de Cultura Sant Francesc. Enguany Òmnium trenca amb el format de les darreres edicions i farà un acte dividit en dues parts a dos llocs diferents de la capital vallesana.

La primera part, que tindrà a la Sala Tarafa (c. Corró, 47), englobarà el lliurament de tots els premis de la festa. Els conductors d'aquesta part seran Xavier Pérez Esquerdo i Candela Figueras, presentadors del programa La segona hora de Rac1. A més, durant la vetllada es recordarà Ovidi Montllor de la mà del poeta Roc Casagran i del cantautor Cesk Freixas.

Un cop acabada la primera part, la festa canviarà la Sala Tarafa per la Casa de Cultura Sant Francesc, a escassos cent metres, on s'hi servirà un refrigeri mentre els assistents esperen l'inici de l'actuació musical, també a càrrec de Cesk Freixas i Roc Casagran. En iniciar-se el concert la festa obrirà les portes de la Casa de Cultura Sant Francesc perquè tothom pugui accedir gratuïtament al concert.