Vallgorguina registra 5,6 graus sota zero

Les mínimes baixen fins als -5 ºC en punts de l'interior i del Prepirineu | A la costa els termòmetres baixen però es registren valors de 7 ºC | La propera matinada les temperatures encara seran més baixes

Les gebrades, aquest dilluns al matí
Les gebrades, aquest dilluns al matí | Adrià Costa
Redacció
23 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:46h
Les previsions s'han complert i el fred d'hivern s'ha escampat arreu del país. Les glaçades, per primera vegada aquesta tardor, han estat generals i han arribat fins al prelitoral. Només a la costa s'han mantingut mínimes positives amb termòmetres que, en general, s'han quedat entre els 4 i els 7 ºC.

 
Després d'un cap de setmana de fred intens al Pirineu, aquesta matinada les temperatures negatives s'han repetit arreu de l'interior i del Prepirineu amb valors a l'entorn dels -4 i -5 ºC destacant valors com els -4,7 de Cardona o els -4,4 de Ribes de Freser, segons el portal Meteoclimàtic. Tanmateix, una de les temperatures més baixes del matí es localitza al Baix Montseny, amb els -5,6 ºC de Vallgorguina.

La propera matinada els termòmetres tocaran fons i es preveuen els valors més freds d'aquest episodi, a l'espera d'una lleugera recuperació de les temperatures a partir de dimecres.
 
Temperatures mínimes (23/11/2015)
La Pica d'Estats (Pallars Sobirà): -19,4 (Meteo Valls d'Àneu)
Refugi d'Amitges (Pallars Sobirà): -13,4 (Meteoclimàtic)
Prades-Closos (Baix Camp): -8,5 (Meteoprades)
La Molina (Cerdanya): -8,2 (Meteopirineus)
Martinet (Cerdanya): -7,1 (Aemet)
Ripoll (Ripollès): -5,6 (Aemet)
Les Planes d'Hostoles (Garrotxa): -5,4 (Aemet)
Vallgorguina (Baix Montseny): -5,6 ºC (Meteoclimàtic)
Manlleu (Osona): -5,4 (Meteoclimàtic)
Cardona (Bages): -4,7 (Meteoclimàtic)
   
Arxivat a