Demanen cinc anys de presó pels acusats d'apallissar un veí de Riells i Viabrea

A l'inquilí d'una casa de la urbanització Can Hosta van haver d'extirpar-li la melsa | El judici és previst de celebrar-se el dia 3 de desembre d'aquest any

Redacció
11 de novembre del 2015
Actualitzat a les 16:23h

Fernando Martínez i Mariluz Benítez, inquilins de la casa de Riells i Viabrea Foto: Jordi Purtí


La veïna de la urbanització Can Hosta de Riells i Viabrea, Maria Carme Mora, es podria afrontar a cinc anys de presó, tal com demana el ministeri fiscal, si finalment es pot demostrar que presumptament va oferir una quantitat de diners a un veí del municipi per estomacar a un llogater de la mateixa urbanització de Can Hosta que suposadament li devia alguna mesada de lloguer. També se li atribueix un delicte de lesions, en aquest cas com inductora.

En el mateix cas també hi estan acusats dues persones més. Per una banda, Hicham Sorroukh com a presumpte autor de l'agressió al qual se li imputen un delicte de lesions amb la pèrdua d'un òrgan no principal, amb l'agreujant d'haver actuat amb una finalitat lucrativa, pel qual el ministeri públic demana cinc anys i mig de presó. Per altra banda, Patricio Asensio Callejas, a qui se li demana un any i tres mesos de presó per l'omissió del deure d'impedir delictes o promoure la seva persecució, segons que informa el diari El Punt Avui.

L'assalt, tal com en el seu dia va explicar BaixMontseny.info va succeir el 3 de gener de 2014, a resultes del qual l'inquilí de la casa de la urbanització riallenca, Fernando Martínez, va haver de ser hospitalitzat malferit calguent operar-lo d'urgència per extirpar-li la melsa.

Pels mossos d'esquadra va ser vital per a la investigació el fet que l'assaltant Hicham Sorroukh, va entrar esbotzant una porta de la casa sense la intenció de robar res i sí estomacar l'inquilí de mala manera. També ha estat determinant l'existència d'una gravació facilitada per la dona de Sorroukh a la policia catalana, en la qual la mestressa confessava les seves intencions. El judici és previst celebrar-lo el dia 3 de desembre a la secció 3a de l'Audiència de Girona.

Arxivat a