Palautordera fa una cassolada contra la imputació de Mas, Rigau i Ortega

Una vintena de persones s'han concentrat aquest vespre davant l'Ajuntament

Redacció
29 de setembre del 2015
Actualitzat a les 21:43h
Cassolada a Santa Maria de Palautordera aquest vespre.
Cassolada a Santa Maria de Palautordera aquest vespre. | DBM

Cassolada a Santa Maria de Palautordera aquest vespre. Foto: Josep Estruch


Prop d'un avintena de persones de la candidatura Junts pel Sí de Santa Maria de Palautordera han fet una cassolada a les vuit d'aquest vespre a la plaça de la Vila, davant l'ajuntament. S'ha tractat d'una acció de protesta la imputació que aquest matí ha fet el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la consellera Irene Rigau i l'exvicepresidenta Joana Ortega per l'organització de la consulta del 9 de novembre. La decisió arriba només dos dies després de la celebració de les eleccions al Parlament.

La convocatòria de la cassolada d'avui s'ha fe una mica corre-cuita aquesta tarda a través de les xarxes socials i, per aquest motiu s'ha decidit que demà a dos quarts de nou del vespre es repetirà l'acció.

Com ja s'ha dit durant tot el dia d'avui Mas haurà de declarar el 15 d'octubre a les 10 del matí mentre que la consellera d'Ensenyament en funcions i l'exconsellera de Governació ho faran dos dies abans, a les 10 i a les 4 de la tarda respectivament. Ho hauran de fer en persona i no pas en videoconferència. Els tres polítics s'afronten a un delicte per desobediència.