El Sí Arrasa a Sant Celoni

En un comunicat la candidatura Junts pel Sí agraeix les gairebé 6.200 persones que han donat suport a l'inici del procés d'independència de Catalunya

Redacció
29 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:09h
Junts pel Sí en un acte de campanya a Sant Celoni.
Junts pel Sí en un acte de campanya a Sant Celoni. | Jordi Purtí

Junts pel Sí en un acte de campanya a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí

La candidatura Junts pel Sí de Sant Celoni ha fet públic un comunicat d'agraïment a les prop de  6.200 persones - s'inclou la suma de Junts pel Sí i la CUP- del municipi que han votat iniciar el procés d'independència de Catalunya i reiteren que "junts ho hem fet possible". D'aquesta xifra, 5.244 corresponen a l'opció de Junts pel Sí, amb el 52,46% dels vots emesos.

En el comunicat es recorda que mai cap candidatura havia assolit abans aquesta xifra de vots a la capital del Baix Montseny. Per això, des de Junts pel Sí volen "agrair a totes aquelles persones que heu confiat i heu fet possible aquest resultat, en el miler de candidats que s’han compromès amb nosaltres i, en especial, a tot el grup de voluntaris que ha treballat incansablement en la campanya més il·lusionant de la nostra vida".

Asseguren que el 27-S és el punt de partida d’un repte apassionant. "Un repte que ens demana seguir treballant per a ser més i construir aquest país nou de tots i per a tots". Conclouen que han demostrat que tot és possible, i "ho farem junts!".

Arxivat a