El boxador palauenc José «Che» Molina combat a Vallgorguina

Actualment és tricampió mundial de kick boxing

Redacció
23 de setembre del 2015
Actualitzat el 25 de setembre a les 15:01h
José "Che" Molina.
José "Che" Molina. | DBM

José "Che" Molina. Foto: DBM


El pròxim 25 de setembre a l’Eleven de Vallgorguina tindrà lloc una vetllada de boxa professional amb la participació del veí de Santa Maria de Palautordera, José María Molina, més conegut com José "Che" Molina. La vetllada servirà al boxador palauenc, de categoria súper mitjà de 77 quilos, per seguir fent combats de preparació amb la finalitat de pujar de rànquing i poder disputar el mundial llatí del consell mundial de boxa. De fet, el “Che” Molina és actualment el campió intercontinental després que el passat mes de gener tombés en el primer assalt a Gilberto Amador, en un combat celebrat a Hondures.
 

José "Che" Molina es dedica a la boxa des del 9 anys. L’any 1996 ja va ser campió d’Espanya juvenil. L’any 2000 va quedar campió de Catalunya amateur de full contact i kick boxing. El 2004 va quedar campió de Catalunya de full contact. L’any 2011 campió de Catalunya de full contact. El 2012 es proclama campió d’Espanya de full contact i kick Boxing.
 

El boxador de Santa Maria de Palautordera el 2013 va quedar subcampió d’Europa de full contact i campió mundial de kick boxing dues vegades de la Federació WBU. Aquest títol el va tornar a guanyar l’any 2014. Actualment, per tant, és tricampió mundial.
 

Homenatge a Alfonso Redondo


A la vetllada del 25 de setembre a banda del combat del boxador palauenc de sis assalts de tres minuts cadascun, hi haurà sis combats amateurs amb tres assalts de tres minuts i quatre combats professionals de quatre assalts de tres minuts. En el decurs de l’espectacle també es farà un homenatge a Alfonso Redondo, el primer campió d’Europa espanyol. José "Che" Molina li lliurarà una placa.
 

D’altra banda, assenyalar que el boxador palauenc també és instructor de Krav Maga, defensa personal militar, policial, i de dones maltractades.