Manel Bueno la veu de Súmate sorgida del Baix Montseny

El seu objectiu és convèncer els castellanoparlants que el millor per Catalunya és dir sí a la independència

Redacció
21 de setembre del 2015
Actualitzat el 22 de setembre a les 10:37h
Manel Bueno en un dels actes electorals del 27-S.
Manel Bueno en un dels actes electorals del 27-S. | DBM

Manel Bueno en un dels actes electorals del 27-S. Foto: DBM


Mobilitzar els vots castellanoparlants i convencer-los que el millor pel futur dels catalans és votar a favor de la independència és la feina que està fent la plataforma Súmate a través del celoní Manel Bueno, coordinador d'aquesta plataforma a la comarca del Vallès Oriental. Des que ha començat la campanya electoral té una agenda plena perquè cada dia va de poble en poble per trobar-se amb gent "que parlem el mateix llenguatge".

L'objectiu és arribar a tots els racons on hi poden haver indecisos "Demano a tots els castellanoparlants construir una Catalunya nova, un nou país on la justícia social i la llibertat siguin les banderes dels nostres pals", aquesta és una de les frases recurrents que deixa anar en tots els actes electorals que participa.

És crític amb el líder de Podemos, Pablo Iglesias, perquè considera que no ha de donar lliçons a ningú i menys dir als fills d'andalusos i extremenys que viuen a Catalunya que és el que han de votar el 27-S perquè "serem nosaltres els que decidirem que votarem i, per descomptat, votarem sí a la independència perquè abans que res som catalans".

Manel Bueno, arenga a la gent que va als seus actes i els explica que votar sí per tenir una Catalunya nova i millor és fer-ho, també, pensant en els seus avis i els seus pares per tot el que han fet aquí i per seguir el seu exemple. Està especialment satisfet de l'acte electoral d'ahir diumenge a la plaça Joan Alsina a Cardedeu ja que es va fer conjuntament amb la CUP-Crida Constituent. I de Cardedeu va anar a Sant Celoni, i després a Montmeló i dimecres serà a Mollet.
Arxivat a