Els Diables de Sant Celoni pregoners de la Festa Major

Les Colles dels MontSenys i els MontNegres acaben el dia empatats | Gertrudis, plet fort dels concerts d'aquest dissabte

Redacció
05 de setembre del 2015
Actualitzat el 06 de setembre a les 14:45h
Castell de focs artificials del pregó de la Colla de Diables.
Castell de focs artificials del pregó de la Colla de Diables. | Jordi Purtí/BaixMontseny.info

Sant Celoni ja viu de ple la Festa Major. Després de viure una setmana amb creixent intensitat cada dia que passava, aquest nit passada la Colla de Diables han fet el tret de sortida amb el pregó ja que aquesta entitat enguany celebra el seu 25è aniversari. No hi va faltar, com no podia ser de cap altra manera, els inseperables timbalers i timbaleres, l'Antonieta -la seva bèstia de foc-, els diables fent un salt a la plaça i acabar amb un bon castell de focs artificials.

I la festa, una vegada encetada oficialment, va donar pas a una de les activitats més esperada de tota la festa major, el Correxarrups que enguany ha variat el seu format i s'ha convertit en Xarrup3 per donar-hi més agilitat. Una activitat puntuable pel Corremonts, animada com és tradició, per Pep Callau & Cia Pepsicolen i en Robert Govern. Els participants van haver  de superar quatre proves i al final de la nit tot segueix igual perquè ni Senys ni Negres han aconseguit avançar-se en el marcador i desprésd de dues proves tot segueix en empat.

Avui, Montsenys i Montnegres competiran en la mostra fotogràfica i els més menuts en el Correxutxes.
 

Focs artificials en el pregó de Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí/BaixMontseny.info


Concerts de Festa Major

Després de les versions de sempre de la mà de Santi al Natural seguit de la frescor de Pepet i Marieta, d'aquesta nit passada. Avui, la gent que no sigui de Correfoc podrà ballar amb, Les Absentes, el plat fort de la nit serà la rumba catalana de Gertrudis, que ha escollit Sant Celoni per fer un dels seus 15 concerts per Catalunya amb els que celebra els seus 15 anys dalt dels escenaris i acabarem la nit amb Ojo de buen Cubero, mestissatge vingut de Sants. Demà diumenge serà la hora de gaudir de la gran Sant Andreu Jazz Band, amb Joan Chamorro al capdavant, swing i jazz per passar una bona estona  i tancar l’escenari amb la música d’Oques Grasses i el seu lema "fent les coses sense pensar podem arribar a fer coses que mai hauríem pensat".
 
Aquest any es recupera el segon escenari gràcies a gent de Sant Celoni que té ganes de treballar i millorar la Festa. La nit de dissabte, de 19 a 2h, 6 grups de la zona ensenyaran la seva música. Diumenge serà el torn dels joves DJ’s que podran pujar a l’escenari a punxar la seva música.
 

Xarrup3, el renovat Correxarrups de la Festa Major de Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí/BaixMontseny.info




 
Arxivat a