Festa Major a Breda i Llinars del Vallès

La pluja pot fer modificar algunes de les activitats programades

Redacció
04 de setembre del 2015
Actualitzat a les 19:25h
Concerts al pavelló poliesportiu de Breda.
Concerts al pavelló poliesportiu de Breda. | DBM

Concerts al pavelló poliesportiu de Breda. Foto: DBM


La pluja pot fer una mala passada als pobles del Baix Montseny que a partir d'avui comencen la seva Festa Major. Aquest és el cas de Breda que per les 8 del vespre hi ha programat el pregó a càrrec de l'Associació de Veïns, Club Patí i Penya Barcelonista en commemoració dels seus 25è, 35è i 40è aniversari d’aquestes entitats. El lloc inicialment previst és la plaça de la Vila.

Altres actes previsto per aquesta jornada inicial són el Correbars, el sopar popular i l'inici dels concerts programats al pavelló com la Nit dels DJ's amb DJ OGT (Agrorumba) i DJ Roman (Remember 80 & 90) Lloc: Pavelló Municipal i la Nit de Rock amb grups locals com EI/SI&DI/SI, La Clave Rock, Assot, A Destiempo, Silicona Babe i Autodestrucci, al camp de futbol7.

El programa de festes s'allargarà fins el pròxim 13 de setembre amb diferents activitats programades com un Corre Xuxes, Cercavila de gegants, correfoc o concert amb l'Orquestra Montgrins, sense deixar de banda actes de caire polític com l'enlairada de la senyera el dia 10 de setembre i els actes institucionals de la Diada el dia 11 de setembre.

Festa Major a Llinars del Vallès

A Llinars del Vallès també estan de Festa Major que un any més viurà l'elecció de la pubilla i l'hereu i el pregó de la Festa Major a càrrec del Club Bàsquet Llinars pel seu 50è aniversari i el tret d'inici a càrrec del trabucaires. A LLinars del Vallès un any més els blaus io els vermells, les dues colles que rivalitzen en diferents proves com ara la Jornada esportiva a l'aigua, la milla de Llinars, torneig de pàdel, gimcana juvenil, guerra d'aigua, concurs d'allioli, menjada de flams, estirada de corda, concurs de tir de precisió amb aire comprimit, futbol al fang, sang blava i sang vermella i partit de futbol femení.

En el programa de la Festa Major de Llinars del Vallès tampoc hi faltaran els àpats populars - mandonguilles amb sípia- , cercavila de gegants, trobada de puntaires, concert i ball amb l'Orquestra Selvatana, activitats pels joves i capvuitada.

Gegants de Llinars del Vallès. Foto: DBM