Es pot consultar a Sant Celoni l'expedient del Sax Sala que es va endur la Guàrdia Civil

L'equip de govern vol esvair d'aquesta manera qualsevol dubte que la ciutadania pugui tenir en el procés de contractació

Redacció
01 de setembre del 2015
Actualitzat el 02 de setembre a la 13:02h
Centre de Formació i Ocupació Baix Montseny Sax Sala de Sant Celoni.
Centre de Formació i Ocupació Baix Montseny Sax Sala de Sant Celoni. | DBM

Centre de Formació i Ocupació Baix Montseny Sax Sala de Sant Celoni. Foto: DBM


L'Ajuntament de Sant Celoni vol esvair tots els dubtes que la ciutadania pugui tenir en referència a la construcció del Centre de Formació i Ocupació Baix Montseny Sax Sala, a càrrec de l'empresa Teyco, SL, l'any 2009 i que ara és investigada pel jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell per un presumpte delicte contra l'administració pública en el marc de l'operació Petrum II. Aquesta obra podria formar part d'un presumpte pagament fraudulent de comissions per part de la constructora Teyco. Divendres passat 28 d'agost la Guàrdia Civil i una secretària judicial es van endur l'expedient de contractació de l'obra de construcció del Sax Sala.

Per aquest motiu, el consistori celoní ha posat a disposició de tota la ciutadania una còpia de tot l'expedient lliurat al jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell. Per qualsevol aclariment, també es pot consultar físicament a Secretaria de l'Ajuntament (al primer pis de la Casa de la Vila). Tanmateix aquesta informació es pot consultar des del web municipal.


 

Arxivat a