«Tu ets decisiu», el nou vídeo per cridar a la participació de la Via Lliure

Els protagonistes són Lloll Bertran, Mercè Martínez, Màrius Serra i Peyu

ACN
26 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:09h
990_1440588925merce_martinez
990_1440588925merce_martinez


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha publicat un vídeo per fomentar les inscripcions a la Via Lliure quan falten quinze dies per la Diada. El vídeo té per eslògan "Via Lliure 2015: Tu ets decisiu" i en les imatges hi apareixen diverses personalitats catalanes com Màrius Serra, Lloll Bertran, en Peyu i Mercè Martínez, amb diversos punters que expliquen que seran a la Via Lliure per defensar alguns dels eixos que es representaran el pròxim 11 de setembre -Democràcia, Diversitat, Cultura i Educació, Justícia Social- i fan una crida a la participació de la mobilització.

El vídeo combina imatges de les mobilitzacions dels últims anys per la Diada amb imatges de la Meridiana buida, ocupada només per alguns punters al mig, i acaba amb la crida "Donarem Via Lliure als nostres somnis. Hem de tornar a omplir els carrers. Farem Via cap a la República Catalana i, per aconseguir-ho, tu ets decisiu!".

L'Assemblea també ha preparat per aquest dijous un gran assaig de l'acció que es durà a terme a la Meridiana la pròxima Diada amb el lema "A Sants, comencem abans 27-A", un acte organitzat en el marc de les festes majors de Sants i que comptarà amb la presència de Jordi Sànchez, president de l'ANC, i Toni Albà serà el mestre de cerimònies.

D'altra banda, per avui mateix l'ANC ha convocat una reunió per a 200 responsables de diverses zones de la Meridiana a l'Escola Sagrada Família de Sant Andreu, en què se'ls informaran sobre alguns detalls i instruccions importants per tenir en compte durant la Diada.