Ivan Luengo protagonista a la sèrie «Apaches» i la pel·lícula «El Pregón»

El jove actor de Sant Antoni de Vilamajor ha acabat el rodatge de la sèrie d'Atresmedia TV i aquesta setmana ha començat a rodar amb Andreu Buenafuente i Berto Romero

Redacció
23 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:21h
Ivan Luengo segueix també particiopa en el rodatge d'El Pregón amb Andreu Buenafuente i Berto Romero.
Ivan Luengo segueix també particiopa en el rodatge d'El Pregón amb Andreu Buenafuente i Berto Romero. | IL

Ivan Luengo segueix també particiopa en el rodatge d'El Pregón amb Andreu Buenafuente i Berto Romero.


Ivan Luengo, el jove actor de Sant Antoni de Vilamajor de 12 anys, continua fent passes de gegant en la seva carrera d'actor.  Al seu llarg currículum de participació en diverses sèries de televisió i pel·lícules de cinema, ara cal afegir-hi dos títols més. Per una banda, la sèrie Apaches d'Atresmedia TV, que va començar el rodatge el passat mes d'abril i el pròxim 3 de setembre es presentarà al Festival de Vitòria. Apaches és l'adaptació de la novel·la de Miguel Sáez Carral en una sèrie de televisió.

Atresmedia TV ha adaptat la novel·la «Apaches», la novela de Miguel Sáez Carral, en una serie de televisió que amb grans dosis d'acció, és una història de personatges entranyables i propers que intenten sobreviure i superar les adversitats de la vida i escapar al seu destí. Ivan Luengo compartirà pantalla amb els actors Alberto Ammann, Eloy Azorín, Paco Tous, Verónica Echegui, Ingrix García Jonsosson i Lluís Soler.

D'altra banda, des de fa poc l'actor vilamajorí ha començat el rodatge de la pel·lícula «El Pregón» amb Andreu Buenafuente i Berto Romero. Una comèdia dirigida per Dani de la Orden amb guió de David Serrano i Diego Sanjosé. La pel·lícula és la història de dos germans enfrontats que es veuen obligats a reunir-se després d'anys sense veure's. El rodatge va començar el passat 19 d'aquest mes d'agost i durarà sis setmanes entre Barcelona, Sant Pere de Ribes, Sitges i Santa pau, sota la producció d'El Terrat i Atresmedia Cine.