Rodalies de Catalunya reajusta els seus horaris a les línies R2 nord, R3 i R4

Es modifiquen per la demanda del període estival, excepte en les línies de costa i regionals

Redacció
03 d'agost del 2015
Actualitzat a les 17:00h
Un comboi circulant per Badalaona.
Un comboi circulant per Badalaona. | Adrià Costa

Un comboi circulant per Badalaona. Foto: Adrià Costa


Entre el 3 i el 28 d’agost, Rodalies de Catalunya reajusta els seus serveis a les línies R2 nord (Barcelona-Maçanet per Granollers Centre), R3 (L’Hospitalet – Puigcerdà per Vic) i R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Martorell), tal i com es va fer l’estiu passat. La nova oferta garanteix la mobilitat dels viatgers en aquestes línies, atenent l'important descens de clients que es produeix en aquests serveis durant aquestes dates. L’oferta es manté a les línies de la costa i als serveis regionals. El reajustament també es produeix en cinc trens de la línia R15, per assegurar tasques tècniques que s'han de realitzar a Reus. 
 
Reforços de cap de setmana a R2 sud i R1

Per facilitar la mobilitat dels viatgers que volen gaudir de la platja, Renfe també ha incrementat l’oferta del servei a l’estació de Platja de Castelldefels de la línia R2 sud, amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.
 
D'altra banda, s’ha augmentat l’oferta de serveis a les línies R1 i RG1. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb 6 noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. A més, fins el 18 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella de dilluns a divendres.