Sant Celoni torna a superar la temperatura màxima amb 39,2 graus

El Baix Montseny una de les 35 comarques amb un alt risc d'incendi

Redacció
06 de juliol del 2015
Actualitzat a la 13:16h
El Montseny vist des de l'Hotel Suís de Sant Celoni
El Montseny vist des de l'Hotel Suís de Sant Celoni | Miquel Comas Dorca

Gràfica de les temperatures del diumenge 5 de juliol a Sant Celoni Foto: Meteo Suís


Fins dimecres que es preveu un descens de les temperatures, l'episodi d'onada de calor continua instal·lat a tot el Baix Montseny amb temperatures que arreu superen rècords, en alguns casos d'anys. I Sant Celoni no n'és pas cap excepció, des que es va començar a notar l'augment de la temperatura ja fa uns quants dies aquest diumenge al centre de la vila, segons les dades de l'observatori del terrat de l'Hotel Suís, s'ha batut una nova màxima ja que a tres quarts i cinc minuts de cinc de la tarda el termòm,etre va registar 39,2 graus centígrads. Aquesta nit passada, més suau que no pas la de dissabte no ha baixat dels vint-i-cinc graus centígrads. Per dimecres és quan s'espera una normalització de les temperatures i els termòmetres registraran entre cinc i set graus menysn que no pas els actuals.
 
D'altra banda, el Baix Montseny és una de les 35 comarques amb risc elevat d'incendis, segons les informacions de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. Així, demana no llençar burilles encara que semblin apagades des del vehicle, no llençar cap mena de brossa en zones boscoses o properes al bosc), i ser extremadament curosos en les urbanitzacions que es troben en zones de risc, properes al bosc o a zones arbrades.

Les zones on el risc és més gran és tota la franja litoral i prelitoral i les urbanitzacions situades en zona boscosa o prop de zones arbrades de tot el territori. La persistència i agreujament de l’onada de calor fa que avui augmenti la situació de risc especialment al Baix Empordà i a zones de l’interior.
 

El Montseny vist des de l'Hotel Suís de Sant Celoni Fotos: Miquel Comas Dorca

 
 

 




 
Arxivat a