Diumenge s’estrena una nova edició del cicle de música Notes d’Aigua

Com a novetat d’enguany, hi haurà un food truck que servirà menjars i begudes

Redacció
03 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:17h
Nova edició de Notes d'Aigua a Arbúcies
Nova edició de Notes d'Aigua a Arbúcies | Aj. Arbúcies

Nova edició de Notes d'Aigua a Arbúcies Foto: Aj. Arbúcies


El Prat Rodó torna a ser l’escenari escollit per acollir el cicle de música d’estiu Notes d’Aigua. L’edició d’enguany començarà aquest diumenge, 5 de juliol, a les 7 de la tarda i serà la Cobla Orquestra Montgrins l’encarregada d’obrir aquest esdeveniment musical.
 
L’Orquestra Montgrins, que celebra el seu 130è aniversari, és la cobla seleccionada per protagonitzar el cicle de 20 concerts que s’ofereixen a través de la Diputació de Girona als municipis de les comarques gironines i, Arbúcies és un dels pobles que podrà gaudir de l’espectacle musical Paisatges gironins: Un passeig musical, visual i poètic.
 
I aquest any com a novetat, els assistents al concert el podran gaudir mentre prenen un cafè, un refresc, es mengen un entrepà o una crep, ja que hi haurà l’anomenat food truck, un vehicle que ofereix menjars ràpids però de qualitat i que el trobareu als concerts d’aquest diumenge, el del dia 12 que hi haurà l’actuació de Rusó Sala i el del diumenge, 2 d’agost, en què Àniam tancarà el cicle.
 
El diumenge, 19 de juliol, hi haurà un espectacle musical de cançó basca amb el títol Liedesukadi en què hi col·laborarà la Fàbrica de Lied. En aquest concert hi haurà un food truck de pintxos bascos i també es comptarà amb la col·laboració de Font Agudes (que col·labora en tot el cicle) Frit Ravich, Cacaolat, Vichy Catalan, Can Piconaire i Lab Circuits.
Arxivat a