Rubén Martínez i Núria Lauco guanyen la 3a Montseny Extrem

És una cursa de BTT que té un recorregut circular amb sortida i arribada a Santa Maria de Palautordera just al peu del Montseny

Redacció
29 de juny del 2015
Actualitzat el 30 de juny a les 9:02h
Moment de la sortida
Moment de la sortida | Montseny Extrem

Podi masculí de la Montseny Extrem 2015. Foto: Jordi Purtí


Rubén Martínez (RR Bikers) amb un temps de 02:01:44 ha estat el vencedor absolut de la tercera edició de la Montseny Extrem que s’ha celebrat aquest diumenge a Santa Maria de Palautordera. El podi masculí l'han completat Gerard Sabaté (Team CNC) amb 02:06:03 i Francesc Balmont (Colla Corriol) amb un temps de 02:06:55.

El podi femení l'han ocupat Núria Lauco (Club Ravetbike) 02:36:22, Núria Teys (Tribike Trainer) 02:52:05 i Adriana Tarré (Camí dels Íbers Trail running) amb un temps de 03:01:25.

Montseny Extrem és una cursa de BTT que té un recorregut circular amb sortida i arribada a Santa Maria de Palautordera just al peu del Montseny, passant pels termes municipals de Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, Sant Celoni, Fogars de Montclús, Sant Pere de Vilamajor i Llinars del Vallès. La principal novetat d’aquest any ha estat la disposició d’un sol recorregut de 40 quilòmetres i un desnivell positiu de 990 metres. El recorregut permet als participants descobrir nous entorns per diverses pistes i corriols dels voltants del Parc Natural del Montseny.

Classificacions

 

Podi femení de la Montseny Extrem 2015 Foto: Jordi Purtí
 

Moment de la sortida Foto: Montseny Extrem



 
    
 
Arxivat a