Jordi Cuminal assumirà la comunicació de la campanya electoral del 27-S

El celoní, deixarà de ser el director general de Comunicació del Govern per acompanyar l'exportaveu Francesc Homs

Redacció
24 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:35h
Jordi Cuminal, director general de Comunicació del Govern
Jordi Cuminal, director general de Comunicació del Govern | Gencat
 

Jordi Cuminal, director general de Comunicació del Govern Foto: Gencat


El celoní Jordi Cuminal, quen actualment és el director general de Comunicació del Govern de la Generalitat, ha anunciat que els propers dies abandonarà el Govern per acompanyar l'exportaveu Francesc Homs que ahir va fer el traspàs a Neus Munté, la nova portaveu del Govern. Com és sabut, el president de la Generalitat, Artur Mas, dilluns passat va explicar que Homs deixava aquesta funció per "centrar-se en les estructures d'estat i també en la campanya electoral". Jordi Cuminal assumirà la comunicació de la campanya.

La feina actual de Cuminal estava vinculada a coordinar tots els departaments de comunicació de la Generalitat, les set delegacions territorials del Govern, el Diari Oficial de la Generalitat i l'Oficina del Portaveu del Govern, a més de les relacions amb els mitjans de comunicació.

El director general de Comunicació el març de 2013 va manifestar a BaixMontseny.info la satisfacció per la confiança i l'oportunitat que una vegada més li donava el president de la Generalitat, Artur Mas, "per poder continuar formant part del seu equip en uns moments de canvis crucials per Catalunya". Cuminal reconeix que el motiu pel qual va entrar en política va ser el de treballar per la independència de Catalunya.

El director general de Comunicació de la Generalitat, va néixer a Sant Celoni l'any 1977 i és militant de CDC des de l'any 2001. De l'any 2003 al 2011 va estar vinculat al municipalisme ocupant el càrreec de regidor, tant a l'oposició com al govern, a l'Ajuntament de Sant Celoni. Del 2004 al 2008 va ser secretari general de la JNC.

Va anar a la llista de CiU per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya de l'any 2006 i va ser proclamat diputat el 25 de setembre de 2008. Cuminal va repetir a la llista de l'any 2010 i va ser reelegit, tot i que va renunciar a l'acta després de ser nomenat director general de Comunicació el 4 de gener de 2011. En les darreres eleccions va renunciar voluntàriament a formar part de la llista.
 
Arxivat a