El Trail Sant Esteve aplegarà diumenge un miler de corredors

La prova inclou dos traçats de circulars de 13 i 27 quilòmetres

Redacció
29 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:01h
Recorregut Trail sant Esteve
Recorregut Trail sant Esteve


La sisena edició del Trail Sant Esteve portarà aquest diumenge més de 1.000 corredors a Sant Esteve de Palautordera (el Vallès Oriental) disposats a recórrer i gaudir dels corriols i desnivells del Parc natural del Montseny. La cursa arriba amb dos recorreguts circulars: el TSE de 27 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu, l’Speed Trail de 13 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu i també el minitrail adaptat a les diferents edats amb distàncies entre els 1.000 i els 2.500 metres.

El Trail Sant Esteve comptarà amb la participació corredors de muntanya catalans punters com Just Sociats, Carlos Cera, Andreu Simon o José Manuel Granadero en categoria masculina, o la guanyadora de la Marató de Montserrat d’enguany, Rosa Navarro, la vencedora de les SkyRunner National Series, Rosa Valls i Paloma Lobera. El Trail Sant Esteve també serà l’escenari de la Copa Montseny, una competició per equips on puntuen el quatre primers classificats de cada conjunt en el format de 3 homes i una dona.

Les properes curses del Parc natural del Montseny arribaran el 26 de juliol amb la Despertaferro i el plat fort serà la Marató del Montseny, darrera prova puntuable per les Skyrunners National Series que es diputarà el 8 de novembre. Incripcions obertes a partir de dilluns.