L’ANC de Sant Celoni emplaça al pacte de les candidatures sobiranistes

Després del resultat de les eleccions l’ANC demana que CiU, CUP-PC i ERC compleixin el compromís que van subscriure

Redacció
27 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:38h
El candidat de CiU i les candidates de CUP-PC i ERC signant els compromisos amb l'ANC a Sant Celoni
El candidat de CiU i les candidates de CUP-PC i ERC signant els compromisos amb l'ANC a Sant Celoni | Jordi Purtí

El candidat de CiU i les candidates de CUP-PC i ERC signant els compromisos amb l'ANC a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí


Els passats dies 5 de maig i 20 de maig les candidatures de Convergència i Unió, Candidatura d’Unitat Popular – Procés Constituent i Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Celoni van subscriure el “Compromís de les candidatures que concorren a les eleccions municipals del 24/05/2015”, en el marc de la campanya “Els Ajuntaments per la Independència” en un acte públic, primer, a Sant Celoni, i finalment, a Llinars del Vallès a nivell del Baix Montseny.
 
Aquest document, entre altres punts compromet als signants a proposar al primer Ple municipal ordinari l’adhesió o continuïtat de l'A nostre ajuntament a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a tenir-hi un paper actiu” i també facilitar l'elecció com alcalde o alcaldessa del cap d’una de les llistes que incloguin aquests punts, tot promovent un govern municipal de majoria independentista.

Des de l’ANC de Sant Celoni consideren que poden sumar; que tenen l’oportunitat de constituir per primera vegada un consistori que representi la majoria sobiranista que va pronunciar-se a favor de la Independència el passat 9 de novembre i 24 de maig.

Des de l’ANC criden a l’entesa dels partits sobiranistes, així com a complir els compromisos que van subscriure pública, voluntària i reiteradament totes tres candidatures. Al llarg d’aquesta setmana representants de l’ANC es reuniran amb totes la candidatures per facilitar aquesta entesa; "entesa que cada dia més s’evidencia com a imprescindible per a culminar amb èxit la construcció d’un nou país, social i políticament just i lliure", diuen en un comunicat.
 

Podeu llegir el text complert del document, aquí.

Arxivat a