Magalí Miracle celebra el retorn d’ERC a l’Ajuntament de Sant Celoni

La cap de llista de la candidatura republicana anima els ciutadans a preparar-se pel 27S

Redacció
27 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:43h
Magalí Miracle aquest diumenge
Magalí Miracle aquest diumenge | Jordi Purtí

Magalí Miracle aquest diumenge Foto: Jordi Purtí


La candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM) a l’alcaldia de Sant Celoni, Magalí Miracle, ha agraït als veïns i les veïnes del municipi el suport rebut durant la jornada electoral d’aquest diumenge, 24 de maig. ERC - AM ha rebut un total de 732 vots, que s’han traduït amb la consecució d’1 regidor.
 
"Després d’estar 8 anys sense representació al consistori, tornar a tenir representació és tot un èxit", ha assegurat Miracle. "Ens hem quedat a tocar del segon regidor i tot plegat demostra que la bona campanya electoral que hem fet des de la candidatura d’ERC-AM ha donat els seus fruits".
 
Miracle, que encapçalava aquesta candidatura com a independent, ha agraït especialment a "tots i cadascun dels membres que han treballat amb nosaltres aquestes últimes setmanes, sobretot per la il·lusió, les ganes i l’empenta que han demostrat per construir un projecte polític sòlid, que posa per davant de tot les persones i que treballa amb la finalitat de construir el nou país des del nostre ajuntament".

La candidata d’ERC-AM ha celebrat que les forces polítiques independentistes hagin augmentat. De fet, la suma d’ERC, CiU i CUP dobla els resultats que han obtingut ICV, PSC i PP. "Nosaltres sempre hem vist aquestes municipals com una primera volta de les eleccions del 27 de setembre, i Sant Celoni i la Batllòria s’han manifestat clarament a favor de la independència", ha apuntat. Per aquest motiu, Miracle ha emplaçat a la ciutadania a preparar-se per "unes noves eleccions, les del 27 de setembre, que són de gran importància, i en les quals estem convocats a votar en clau plebiscitària i constituent sobre la independència del nostre país".
 
Arxivat a