A Sant Feliu de Buixalleu i Fogars de Montclús tots els regidors són de CiU

Els ajuntaments de cadascun d'aquests dos municipis baixmontsenyencs el plenari està format per set regidors

Redacció
26 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:07h
Josep Roquet, alcalde de Sant Feliu de Buixalleu
Josep Roquet, alcalde de Sant Feliu de Buixalleu | DBM

Josep Roquet, alcalde de Sant Feliu de Buixalleu Foto: DBM


Dos municipis del Baix Montseny no tindran cap mena de problema per pactar o haver de compartir programes amb altres forces polítiques del municipis, ja que el plenari de l'Ajuntament està format íntegrament per regidors de CiU.

A Sant Feliu de Buixelleu es presentaven dues llistes, a més de la de Convergència i Unió, encapçalada per Josep Roquet, també hi havia Independents per Sant Feliu de Buixalleu - Candidatura de Progrés (CP), encapçalada per Rafael Ginés. Convergència i Unió va rebre diumenge passat 287 vots el 81,53 per cent que li atorgava 7 regidors. Per la seva banda, la candidatura d'independents només va tenir el suport de 30 vots, el 8,52 per cent, i cap regidor. El cens total a Sant Feliu de Buixalleu és de 636 electors.

Per la seva banda, a Fogars de Motclús també es presentaven dues llistes; Convergència i Unió (CiU), encapçalada per Albert Rovira i el Partit Popular (PP), encapçalada Rubén Calvillo. Els electors van ser molts clars a l'hora de depositar el seu vot 213 vots el 87,30 per cent va ser per CiU, mentre que només 3 van anar a parar a la llista fantasma del PP l'1,23 per cent. El cens d'aquest municipi 354 electors.